PORTRET VAN EEN SCHOOL

portret van een school is het werk dat ontstond tijdens de artist-in-residence-periode op Jenaplanschool De Feniks in Gent. Het atelier lag middenin de school, zowel kinderen, leerkrachten, ondersteunend personeel, poetsvrouwen, kinderbegeleidsters, ouders en directies participeerden aan het werk.

portret van een school is the work that emerged while working as artist-in-residence at Jenaplanschool De Feniks in Ghent. The artist studio was an old swimming pool at the centre of the school, and everyone participated: children, teachers, other school personnel, parents and principal.

portret van een school @ Jenaplanschool De Feniks, 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: